Cultura a Penàguila

| 12 julio, 2015

Ahir , el poble de Penàguila va gaudir d’una tarde-nit repleta d’esdeveniments culturals.

Per una costat, en el meravellós entorn del Jardí de Santos vam poder gaudir d’una vetlada de música de la mà del quartet ” Les Arts Quartet“.

 

 

Aquest concert , patrocinat per l’Excma. Diputació d’Alacant, s’emmarca en un cicle de concerts estiuencs queque van a celebrar-se durant els mesos de Juliol i Agost en el Jardí de Santos.
En aquesta ocasió vam poder comptar amb la visita del Diputat de Cultura, D. Juan Bautista Roselló, en representació de la institució provincial.

Al mateix temps, en la Casa Rural Valor vam poder assistir al lliurament del “I Premi Valor” a Celia Ibañez i Ricard Sancho.

La Coordinadora pel Valencià ha atorgat el “I Premi Valor” a la trajectòria en defensa de la llengua i de la cultura a Cèlia Ibáñez i Ricard Blasco, fundadors de la mítica llibreria Set i Mig d’Alacant.
Una vetlada increïble amb un deliciós sopar per part de la Casa Valor i amenitzada per el Concert de “Jazz Acrodes y Sofía Moltó… Fan Jazz”

Des de l’Ajuntament de Penaguíla volem recalcar el nostre suport incondicional a les propostes d’oferta cultural tant públiques com a privades i la seua disposició a posar tots els mitjans necessaris perquè Penàguila seguisca acollint aquest tipus d’esdeveniments.

 

Category: Eventos

Los comentarios están cerrados.