III Ruta literaria i trobada de contacontes a Penàguila

| 26 abril, 2016

Penàguila 2016

La Coordinadora pel Valencià Alcoià-Comtat (Escola Valenciana) convoca la III edició de la Trobada de Contacontes i ruta literària Enric Valor i Penàguila, per al diumenge 22 de maig, a les 10:30 hores, a Penàguila. La ruta forma part del projecte Viatjant i llegint, que uneix divulgació del patrimoni i foment de la lectura. Després de l’èxit d’edicions anteriors, l’edició d’enguany es presenta més ambiciosa que mai. A la crida de Francesc Gisbert, responsable i animador del projecte, han acceptat participar i contar les seues rondalles el bo i millor dels contacontes valencians. Han confirmat l’assistència: Carles Cano, Enric Lluch, Fina Girbés, Llorenç Giménez, Almudena Francés, Anna Ballester, Miquel Puig, Jordi Raül Verdú, Víctor Labrado, Francesc Gisbert i el cantant Dani Miquel, a més d’alguna sorpresa.

 
La ruta, gratuïta i per a tots els públics, començarà a les 10:30, a la plaça de l’Arbre de Penàguila, al costat de la Casa Rural Valor. Després ens durà per diversos punts de la localitat, la plaça de l’església, el Llavador, el carrer del Mar, fins al Jardí de Santos. En cada parada, es contarà alguna rondalla. La ruta serà filmada per Diània TV, com a part d’un projecte de divulgació dels nostres contacontes i d’animació a la lectura que està impulsant la Coordinadora pel Valencià de l’Alcoià-Comtat des de fa anys. En acabant, els assistents podran dinar en menú especial Valor al restaurant de la Casa Rural Valor (vegeu-lo més avall, prèvia reserva), una de les empreses promotores de l’activitat. Entre les entitats col·laboradores, hi ha la Casa Rural Valor de Penàguila, l’Ajuntament de Penàguila, la Fundació Bromera per al Foment de la Lectura, Edicions del Bullent, Andana Edicions i el Casal Ovidi Montllor d’Alcoi.
Podeu consultar altres rutes i propostes de la Coordinadora pel Valencià (ruta de l’Alcoi industrial i modernista, ruta de la Cocentaina medieval i morisca, ruta “El meu poble conta” d’Ibi, Nit de contes a Cocentaina o Beniarrés…) en el següent enllaç. També les teniu disponibles en la secció Viatjant i llegint, del diari digital La Veu del País Valencià. Per a qualsevol dubte contacteu amb premsa@trobadesalcoiacomtat.cat. Per a reservar el dinar amb casaruralvalor@gmail.com.
Trobareu informació sobre altres restaurants i punts d’interés de Penàguila en www.penaguila.es o http://descobreixpenaguila.com/
MENÚ ESPECIAL CASA RURAL VALOR: TROBADA DE CONTACONTES 22 DE MAIG

*Pericana a la Mare dels Peixos

*Timbal de formatge amb bolets confitats  del Castell del Sol*Ous estrellats amb cuixot i pebrots al Dimoni Fumador

*Redomello amb salsa de trufa de l’Home Roig

*Amanida Valor

*Pastís de verdures al Gegant del Romaní

Degustació de postres casolans Repica’m el colze

Aigua, refrescs, cerveses, vi i café.18,50 euros per persona

Category: Eventos

Los comentarios están cerrados.