Pla Local de Cremes: regulació de les fogueres de la Huità

| 13 agosto, 2015

Trobant-se prop la celebració de la Huità, us informem que l’Ajuntament de Penàguila té aprovat el Pla Local de Cremes, en el seu apartat D) corresponent a la pàgina 7, es regulen les condicions i mesures que s’han de desenvolupar per a poder realitzar les fogueres de la huità.

En aquest sentit, complint amb l’aplicació del Pla General de Cremes, s’ha procedit al desbrossament i elaboració de la faixa de seguretat del barranc colindant a la plaça de l’Església, així com a la comprovació del correcte funcionament dels hidrants.

No obstant això, com bé indica l’apartat D) del Pla, en el cas que es decrete preemergència extrema o extraordinària (alerta 3), no es podran encendre les fogueres. Per tant, en el cas que en algun dels dies de la Huità, Emergències de la Comunitat Valenciana decrete l’alerta 3, en aplicació del que preveu el Pla General de Cremes, no s’encendrà la foguera corresponent el dia en el que es decreta l’alerta.

A continuació adjuntem el pdf del Pla Local de Cremes, en l’apartat D) de la pàgina 7 podeu comprovar la regulació relativa a les fogueres de la Huità.

Descargar (PDF, Desconocido)

Category: Noticias

Los comentarios están cerrados.