Benvinguts i benvingudes a la pàgina web de l’Ajuntament de Penàguila.

És el meu desig que aquesta pàgina web siga una eficaç eina per millorar la informació i la participació ciutadana en el govern municipal i, per millorar-la, et convide a que ens faces arribar les teues propostes i suggeriments.

Vos convide a navegar per la pàgina i a descobrir que Penàguila és més que un poble: és un territori ric en patrimoni, en història i amb un entorn meravellós.

D’una banda tenim la tranquil·litat i la pau que podem trobar als peus de l’Aitana i, alhora, la proximitat de poblacions grans de la nostra comarca, ens permet el fàcil accés als serveis més bàsics.

Em sent orgullós de poder oferir-vos una Penàguila acollidora, que compta amb un ampli terme municipal amb bonics paratges naturals: el Jardí de Santos, el Calvari, les fonts… A més, passejar pel casc històric, gaudir de les festes i participar en els seus actes culturals pot resultar-vos una experiència inoblidable.

És el meu objectiu i el del Consistori facilitar amb aquesta pàgina web la comunicació i la informació a la ciutadania, de forma ràpida i eficient. Teniu les portes obertes de l’Ajuntament i a l´alcalde a la vostra disposició.

Amb aquetes breus pinzellades sobre Penàguila, vos convide a visitar-nos i a compartir vivències.

Salvador Català Picó

Alcalde de Penàguila